Naročilnica

** POZOR: 2. natis je praktično razprodan in prihaja 3. Tudi v vmesnem času lahko knjigo naročite in jo prejmete, čim bo spet na zalogi, ali pa sporočite svoje zanimanje in vas obvestimo o 3. natisu. Hvala za razumevanje! **

Knjiga “Teal Swan: Proces celovitenja” je naprodaj preko te spletne strani. Cena knjige: 23 EUR
Strošek priprave in pošiljanja (dostava priporočeno s Pošto Slovenije) je 3 EUR za Slovenijo in 7 EUR za tujino.
Če se odločite za dostavo s plačilom po povzetju (preko Pošte Slovenije), znaša strošek pošiljanja in priprave 4 EUR.

Naročilo ne velja brez plačila, razen če boste plačali po povzetju (poštarju ob prevzemu). Račun bo priložen knjigi. Če naročate kot pravna oseba, v naročilnico dopišite davčno št. ali ID za DDV. Če naj se naslov na računi (plačnik) razlikuje od naslova za dostavo, tudi to napišite v največje polje v naročilnici.

Po oddaji naročila boste vpisane podatke in navodilo za plačilo prejeli po elektronski pošti. Če se zgodi, da tega sporočila ne dobite, pišite na zalozba@vebi.si, da raziščemo, kje je težava.

ZA KNJIŽNICE: Navedite naslov za dostavo, davčno številko ter kontaktno osebo, ki oddaja naročilo. Izda se e-račun z rokom plačila 30 dni. Naročite lahko tudi s sporočilom po elektronski pošti.

Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna strošek storitve vplačila UPN naloga po svojem ceniku (to ni poštnina).
Če se ne motim, to znaša 1,05 EUR (za do 4 knjige) in ta znesek ostane Pošti Slovenije (založba zaračuna samo znesek za knjigo in pošiljanje).

OBVESTILO: Kadar so knjige na zalogi, bodo odposlane v roku 3 delovnih dni od naročila oziroma plačila.

V primeru posebnih zahtev ob naročilu (npr. če se naslov za dostavo razlikuje od naslova plačnika), jih vpišite v največje polje v naročilnic, lahko pa naročilo oddate s sporočilom po elektronski pošti (zalozba@vebi.si). Navedite vse podatke, ki jih sicer zahteva naročilnica, kot tudi vse vaše dodatne želje.

Potrebujete pomoč pri naročanju? Ob delavnikih lahko od 10h do 17h pokličite na 041 825 423 (Vesna Bitenc).

Naročilnica