Naročilnica

Knjiga “Teal Swan: Proces celovitenja” je naprodaj preko te spletne strani. Cena knjige je 23 EUR.

POŠILJANJE (velja od 1. 11. 2020): Strošek priprave in pošiljanja (dostava priporočeno s Pošto Slovenije) je 3 EUR za Slovenijo in 7,5 EUR za tujino. Če se odločite za dostavo s plačilom po povzetju, znaša strošek priprave in pošiljanja 5 EUR.

Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije dodatno zaračuna še strošek storitve vplačila UPN naloga po svojem ceniku (to ni poštnina) in ta znesek ostane Pošti Slovenije (založba zaračuna samo znesek za knjigo in pošiljanje).

Naročilo ne velja brez plačila, razen če boste plačali po povzetju (poštarju ob prevzemu). Račun dobite po elektronski pošti. Če naročate kot pravna oseba, v naročilnico dopišite davčno št. oziroma ID za DDV. Če naj se naslov na računu (plačnik) razlikuje od naslova za dostavo, tudi to napišite v največje polje v naročilnici.

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli vpisane podatke in navodilo za plačilo. Prosim, preverite pravilnost vpisanih podatkov! Če elektronskega sporočila ne dobite, pišite na zalozba@vebi.si, da raziščemo, kje je težava, in jo razrešimo.

Kadar so knjige na zalogi, bodo odposlane v roku 5 delovnih dni od naročila oziroma plačila.

V primeru posebnih zahtev ob naročilu (npr. če se naslov za dostavo razlikuje od naslova plačnika), jih vpišite v največje polje v naročilnic, lahko pa naročilo oddate s sporočilom po elektronski pošti (zalozba@vebi.si). Pri tem navedite vse podatke, ki jih sicer zahteva naročilnica, kot tudi vse vaše dodatne želje.

Neprevzeta pošiljka vas na lokalnem poštnem uradu čaka največ 15 dni, nato se vrne založbi. Ponovno pošiljanje vam omogočimo zgolj s predplačilom (nakazilo), poleg knjige pa plačate vsa tri pošiljanja (prvo pošiljanje do vas, pošiljanje nazaj in ponovno pošiljanje do vas) ter stroške dodatne administracije. Če ste prvič naročili po povzetju, tako poleg knjige plačate 15 EUR.

ZA KNJIŽNICE: Navedite naslov za dostavo, davčno številko ter kontaktno osebo, ki oddaja naročilo. Izda se e-račun z rokom plačila 30 dni. Knjigo lahko naročite tudi s sporočilom po elektronski pošti na zalozba@vebi.si.

Potrebujete pomoč pri naročanju? Pišite na zalozba@vebi.si.

Naročilnica

Preko tega obrazca naročite knjigo Teal Swan: Proces celovitenja v skladu z zgoraj napisanimi navodili in pojasnili.

Naročilo oddate s klikom na gumb “ODDAJA NAROČILA”.