Naročilnica

POZOR: Zaradi prilagoditve na epidemijo virusa SARS-CoV-2 smo začasno ukinili možnost plačila po povzetju in možnost dostave v tujino. Tako je do nadaljnjega možen nakup samo z nakazilom na TRR. Naročeno bo poslano v roku 7 dni od prejema plačila – ali z drugimi besedami: do nadaljnjega pošiljamo samo enkrat tedensko. Za dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo: zalozba@vebi.si.
Poštar se bo za vašo in svojo varnost skušal izogniti stiku z vami, zato vam bo naročen verjetno odložil v nabiralnik (podpis ob prevzemu ne bo potreben) ali pa vam bo pustil obvestilo o prispeli pošiljki, s katerim boste šli na pošto. Pri tem upoštevajte morebitne ukrepe: https://www.posta.si/o-nas/novice#k=ArticleCategory%3A%22Koronavirus%22

Knjiga “Teal Swan: Proces celovitenja” je naprodaj preko te spletne strani. Cena knjige: 23 EUR
Strošek priprave in pošiljanja (dostava priporočeno s Pošto Slovenije) je 3 EUR za Slovenijo in 7 EUR za tujino.
Če se odločite za dostavo s plačilom po povzetju (preko Pošte Slovenije), znaša strošek pošiljanja in priprave 4 EUR.

Naročilo ne velja brez plačila, razen če boste plačali po povzetju (poštarju ob prevzemu). Račun bo priložen knjigi. Če naročate kot pravna oseba, v naročilnico dopišite davčno št. oziroma ID za DDV. Če naj se naslov na računu (plačnik) razlikuje od naslova za dostavo, tudi to napišite v največje polje v naročilnici.

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli vpisane podatke in navodilo za plačilo. Če tega ne dobite, pišite na zalozba@vebi.si, da raziščemo, kje je težava, in jo razrešimo.

ZA KNJIŽNICE: Navedite naslov za dostavo, davčno številko ter kontaktno osebo, ki oddaja naročilo. Izda se e-račun z rokom plačila 30 dni. Knjigo lahko naročite tudi s sporočilom po elektronski pošti.

Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije dodatno zaračuna strošek storitve vplačila UPN naloga po svojem ceniku (to ni poštnina) in ta znesek ostane Pošti Slovenije (založba zaračuna samo znesek za knjigo in pošiljanje).

OBVESTILO: Kadar so knjige na zalogi, bodo odposlane v roku 3 delovnih dni od naročila oziroma plačila.

V primeru posebnih zahtev ob naročilu (npr. če se naslov za dostavo razlikuje od naslova plačnika), jih vpišite v največje polje v naročilnic, lahko pa naročilo oddate s sporočilom po elektronski pošti (zalozba@vebi.si). Pri tem navedite vse podatke, ki jih sicer zahteva naročilnica, kot tudi vse vaše dodatne želje.

Potrebujete pomoč pri naročanju? Ob delavnikih lahko od 10h do 17h pokličite na 041 825 423 (Vesna Bitenc) ali pa pišite na zalozba@vebi.si.

Naročilnica

Preko tega obrazca naročite knjigo Teal Swan: Proces celovitenja v skladu z zgoraj napisanimi navodili in pojasnili.

Naročilo oddate s klikom na gumb “ODDAJA NAROČILA”.