Naročilnica

Redna prodajna cena knjige Teal Swan: Proces celovitenja je 23 EUR.
Redna prodajna cena knjige Teal Swan: Sence pred zoro je 25 EUR.

POSEBNA PONUDBA: Naročite komplet obeh knjig za samo 43,20 EUR (10 % prihranek).

POŠILJANJE oz. dostava se vrši enkrat tedensko s Pošto Slovenije (priporočeno oz. s sledenjem pošiljk).
Dostava znotraj Slovenije:

  • V primeru plačila z nakazilom na TRR (predplačilo) vam stroška priprave in pošiljanja ne zaračunamo.
  • Če se odločite za dostavo s plačilom po povzetju, znaša strošek priprave in pošiljanja 5 EUR. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije dodatno zaračuna še strošek storitve vplačila UPN naloga po svojem ceniku (to ni poštnina) in ta znesek ostane Pošti Slovenije (založba zaračuna samo znesek za knjigo in pošiljanje).

Neprevzeta pošiljka vas na lokalnem poštnem uradu (v Sloveniji) čaka največ 15 dni, nato se vrne založbi. Ponovno pošiljanje vam omogočimo zgolj s predplačilom (nakazilom), poleg knjige pa plačate tudi stroške pošiljanja in dodatne administracije v višini 6 EUR.

Pošiljanje v tujino znaša 7,5 EUR (plačilo samo z nakazilom na TRR; plačilo po povzetju za tujino ni možno).

Naročilo ne velja brez plačila, razen če boste plačali po povzetju (poštarju ob prevzemu). Račun dobite po elektronski pošti. Če naročate kot pravna oseba, v naročilnico dopišite davčno št. oziroma ID za DDV. Če naj se naslov na računu (plačnik) razlikuje od naslova za dostavo, to napišite v ustrezno polje v naročilnici.

Knjige, ki so na zalogi, bodo odposlane v roku 5-7 delovnih dni od naročila oziroma plačila. Vse naročene izvode odpošljemo istočasno. Če naročilo vsebuje vsaj 1 izvod knjige, ki še ni izšla (prednaročilo), bodo vsi naročeni izvodi odposlani, ko bo na voljo prednaročena knjiga.

V primeru posebnih zahtev ob naročilu (npr. če se naslov za dostavo razlikuje od naslova plačnika), jih vpišite v največje polje v naročilnic, lahko pa naročilo oddate s sporočilom po elektronski pošti (zalozba@vebi.si). Pri tem navedite vse podatke, ki jih sicer zahteva naročilnica, kot tudi vse vaše dodatne želje.

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli vpisane podatke in navodilo za plačilo. Prosim, preverite pravilnost vpisanih podatkov! Če elektronskega sporočila ne dobite, pišite na zalozba@vebi.si, da raziščemo, kje je težava, in jo razrešimo. Na isti naslov lahko sporočite tudi morebitne popravke oddanega naročila.

ZA KNJIŽNICE: Ob naročilu navedite naslov za dostavo, davčno številko ter kontaktno osebo, ki oddaja naročilo. Izda se e-račun z rokom plačila 30 dni. Knjigo lahko naročite tudi s sporočilom po elektronski pošti na zalozba@vebi.si.

Potrebujete pomoč pri naročanju? Pišite na zalozba@vebi.si.

Naročilnica

Preko tega obrazca naročite knjigo Teal Swan: Proces celovitenja in/ali Teal Swan: Sence pred zoro v skladu z zgoraj navedenimi pogoji (navodili in pojasnili). Pri knjigi, ki je ne naročate, za količino vpišite 0.

Naročilo oddate s klikom na gumb “ODDAJA NAROČILA”.