Naročilnica

Redna prodajna cena knjige Teal Swan: Proces celovitenja je 23 EUR.
Redna prodajna cena knjige Teal Swan: Sence pred zoro je 25 EUR.

POSEBNA PONUDBA: komplet obeh knjig samo 43,20 EUR (10 % prihranek).

KOLIČINSKI POPUST:

  • Za sočasen nakup 5-9 izvodov knjige Proces celovitenja vam priznamo 10 % popust, to pomeni, da je cena knjige 20,70 EUR na izvod.
  • Za sočasen nakup 10 izvodov ali več knjige Proces celovitenja vam priznamo 15 % popust, to pomeni, da je cena knjige 19,55 EUR na izvod.

POŠILJANJE oz. dostava se vrši enkrat tedensko s Pošto Slovenije (priporočeno oz. s sledenjem pošiljk).
Dostava znotraj Slovenije:

  • V primeru plačila z nakazilom na TRR (predplačilo) vam stroška priprave in pošiljanja ne zaračunamo.
  • Če se odločite za dostavo s plačilom po povzetju, znaša strošek priprave in pošiljanja 5 EUR. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije dodatno zaračuna še strošek storitve vplačila UPN naloga po svojem ceniku (to ni poštnina) in ta znesek ostane Pošti Slovenije (založba zaračuna samo znesek za knjigo in pošiljanje).

Neprevzeta pošiljka vas na lokalnem poštnem uradu (v Sloveniji) čaka največ 15 dni, nato se vrne založbi. Ponovno pošiljanje vam omogočimo zgolj s predplačilom (nakazilom), poleg knjige pa plačate tudi stroške pošiljanja in dodatne administracije v višini 6 EUR. Če naročate na naslov izven Slovenije, pri prevzemu pošiljke upoštevajte poslovno prakso lokalne (ali nacionalne) poštne organizacije.

Pošiljanje v tujino znaša 7,5 EUR (plačilo samo z nakazilom na TRR; plačilo po povzetju za tujino ni možno).

Naročilo ne velja brez plačila, razen če boste plačali po povzetju (poštarju ob prevzemu). Račun dobite po elektronski pošti. Če naročate kot pravna oseba, v naročilnico dopišite davčno številko (oziroma ID za DDV). Če naj se naslov na računu (plačnik) razlikuje od naslova za dostavo, to napišite v ustrezno polje v naročilnici.

Za knjižnice (javni zavodi)

Knjižnicam omogočamo naročilo knjige Proces celovitenja, in sicer s količinskim popustom 10 % za 3 izvode in več.
Za naročilo knjige Na vlaku življenja obiščite spletno stran: http://www.na-vlaku.si

Če imamo knjigo na zalogi, odpošljemo v roku 5–7 dni, sicer pa po izidu oziroma obnovitvi zaloge.

Knjigo lahko naročite s sporočilom po elektronski pošti na zalozba@vebi.si ali pa uporabite spodnjo (splošno) naročilnico. Ob naročilu obvezno navedite naslov za dostavo (torej naslov ustrezne enote ali poslovalnice oziroma oddelka), davčno številko ter kontaktno osebo, ki oddaja naročilo.

Za naročeno vam izdamo e-račun, pošiljki pa priložimo dobavnico.

Za potrošnike, podjetja, društva ipd.

Knjige, ki so na zalogi, bodo odposlane v roku 5–7 delovnih dni od naročila oziroma prejema plačila. Vse naročene izvode praviloma odpošljemo istočasno. Če naročilo vsebuje vsaj 1 izvod knjige, ki še ni izšla (prednaročilo), bodo vsi naročeni izvodi odposlani, ko bo na voljo prednaročena knjiga. Če naročilo vsebuje samo knjige, ki so že izšle, a katerega od izvodov trenutno na na zalogi, ta izvod prejmete naknadno (brez doplačila poštnine), med tem pa izvode, ki so na zalogi, prejmete v rednem roku.

V primeru posebnih zahtev ob naročilu (npr. če se naslov za dostavo razlikuje od naslova plačnika), jih vpišite v največje polje v naročilnic, lahko pa naročilo oddate s sporočilom po elektronski pošti (zalozba@vebi.si). Pri tem navedite vse podatke, ki jih sicer zahteva naročilnica, kot tudi vse vaše dodatne želje.

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli vpisane podatke in navodilo za plačilo. Prosim, preverite pravilnost vpisanih podatkov! Če elektronskega sporočila ne dobite, pišite na zalozba@vebi.si, da raziščemo, kje je težava, in jo razrešimo. Na isti naslov lahko sporočite tudi morebitne popravke oddanega naročila.

Potrebujete pomoč pri naročanju? Pišite na zalozba@vebi.si.

Naročilnica

Preko tega obrazca naročite knjigo Teal Swan: Proces celovitenja in/ali Teal Swan: Sence pred zoro v skladu z zgoraj navedenimi pogoji (navodili in pojasnili). Obvezno izpolnite vsa polja, ki so označena z zvezdico *. Če določene knjige ali kompleta ne naročate, vpišite številko 0. Naročilo oddate s klikom na gumb “ODDAJA NAROČILA”.