Knjiga Sence pred zoro

Teal Swan: Sence pred zoro
Kako skozi najtemnejša obdobja najti svetlobo ljubezni do sebe

Knjiga združuje avtobiografijo in priročnik s praktičnimi orodji,
s katerimi vsakdo lahko razvije pristno (nesebično) ljubezen o sebe.

1. slovenska izdaja, 1. natis, založba Primus, Brežice, 2021
format 138×220 mm, 338 strani, ISBN: 978-961-7090-84-0

prevod knjige Teal Swan: Shadows before dawn – Finding the Light of
Self-Love Through Your Darkest Times

cena: 25 EUR (v kompletu s knjigo Proces celovitenja pa se prizna 10 % popust)

knjiga Sence pred zoro (naslovnica)

Avtobiografija

Bralec najprej spozna Tealino pretresljivo otroško in najstniško obdobje. Njeni ateistični starši niso znali ravnati s svojo prvorojenko. Že v zgodnjem otroštvu je namreč izkazovala nadčutne zaznave in zdravilske sposobnosti. Za povrh se je na grozo svoje mame, hipijevke in zagrizene feministke, razvijala v nadvse punčkasto deklico.

Ko se je lokalni uglednež obupanim staršem ponudil za Tealinega mentorja, so mu zaupali. Starši so si končno oddahnili. Niso vedeli, da je ta veterinar vodil dvojno ali celo trojno življenje. Teal je v njegovem primežu 13 let doživljala hude psihične, fizične in spolne zlorabe, ki jih je skrivala pred starši.

Kot 19-letnica je končno uspela pobegniti mučitelju. Takrat se je začela njena dolga pot okrevanja. S časoma se je Teal vse bolj osvobajala bolečih travm in svojih samouničevalnih navad. Korak za korakom se je začela imeti rada.

Priročnik

Knjiga se nadaljuje z zbirko 29 različnih orodij za razvijanje ljubezni do sebe. Bralec orodja lahko uporablja posamično ali v poljubni kombinaciji in v poljubnem vrstnem redu. Lahko začnete s prvim in postopoma v prakso dodajajte vse več novih. Ali pa začnite s tistim, ki vas najbolj pritegne, in nato preizkusite še ostale.

Ne glede na to, kaj ste doživeli v otroštvu ali kaj doživljate danes tudi vi si zaslužite osvoboditev od trpljena. Vredni ste! Sreča in ljubeči odnosi so dosegljivi tudi vam. Začnite spreminjati odnos do sebe!

Mednarodna uspešnica

Knjiga je bila napisana v angleščini, izdana pri ameriški založbi Hay House, prevedena pa je tudi v nemščino, francoščino, hrvaščino, srbščino, danščino, finščino, nizozemščino, češčino in japonščino.

Nekaj strani iz knjige

Opomba: Orodja iz knjige Sence pred zoro lahko uporabljate povsem samostojno ali pa vzporedno s procesom celovitenja.